VVK-spits Mateo Milkovic brengt zijn oude club Middelstum nederlaag toe

28 nov 2022, 09:30 Sport
EGBERT EUSER
VVK komt als winnaar uit dit duel om de bal, zoals de Stadjers ook de wedstrijd zouden winnen.

GRONINGEN – Vorig seizoen speelde Mateo Milkovic nog bij Middelstum en scoorde hij er aan de lopende band. Dit seizoen voetbalt hij echter voor VVK uit Groningen. In ‘Stad’ speelden beide ploegen zaterdag tegen elkaar. Nadat de Middelstummers terugkwamen tot 2-2, besliste Milkovic zelf het duel in de vierde minuut van de blessuretijd: 3-2.

Op sportpark Het Noorden in Groningen maakten VVK en Middelstum er een heerlijke wedstrijd van, waarin Middelstum meer kansen kreeg maar er te weinig mee deed. Dat deed VVK juist wél en op basis van effectiviteit won de thuisploeg. Voor de bezoeke..