Adverteren in De Ommelander Courant

Voor advertenties in print of online bent u bij De Ommelander aan het juiste adres. Onze tarieven zijn vlijmscherp: In de papieren krant bereikt u al vanaf € 65,- exclusief btw een publiek van 29.500 huishoudens in Noord-Groningen. Online adverteren op deze website kan tijdelijk al vanaf € 14,42 per week.

Voor informatie over het adverteren in De Ommelander en al onze andere titels kunt u onze mediakaart downloaden. Maar u kunt ook altijd contact opnemen met media-adviseurs Jan-Jaap Bakker en André van Warners. Bij hen kunt u tevens terecht voor meer informatie over het adverteren op ommelander.info en onze andere websites:

Jan-Jaap Bakker en André van Warners
telefoon: 0595 - 43 7777
ommelander@noordpers.nl

De Ommelander

Aboneee en huis-aan-huis

De Ommelander Courant is een regionale abonneekrant die op maandag en op donderdag verschijnt. Om u als adverteerder een zo groot mogelijk bereik te bieden brengen wij naast de abonneekrant bij alle niet betalende lezers de gratis huis-aan-huis krant De Ommelander. Ook deze komt elke maandag en donderdag uit. Uw advertenties staan altijd in zowel de abonnee- als de huis-aan-huis krant.

Verspreiding van De Ommelander

Wij verschijnen in de gemeente Het Hogeland, de plaatsen Garnwerd, Ezinge en Feerwerd en in de gehele voormalige gemeente Loppersum. Zie voor een volledige lijst met alle plaatsnamen onze contactpagina.