Adverteren in de Ommelander Courant


Voor advertenties in print of online bent u bij De Ommelander aan het juiste adres. Onze tarieven zijn vlijmscherp: In de papieren krant bereikt u al vanaf € 60,- exclusief btw. een publiek van 29.500 huishoudens in de gemeentes Het Hogeland en Loppersum. Online adverteren op deze website kan tijdelijk al vanaf € 15,- per week.


Voor informatie over het adverteren in De Ommelander en al onze andere titels kunt u onze mediakaart downloaden. Maar u kunt ook altijd contact opnemen met media-adviseurs Jan-Jaap Bakker en André van Warners. Bij hen kunt u tevens terecht voor meer informatie over het adverteren op ommelander.info en onze andere websites:


Jan-Jaap Bakker, André van Warners

telefoon: 0595 - 43 7777

ommelander@noordpers.nl


De Ommelander Courant en De Ommelander

De Ommelander Courant is een regionale abonneekrant die elke maandag en elke donderdag verschijnt. Niet betalende lezers ontvangen de gratis huis-aan-huis krant De Ommelander. Ook de huis-aan-huis krant wordt elke maandag en donderdag verspreid. Advertenties staan altijd in zowel de abonnee- als de huis-aan-huis krant. 


Wij verschijnen op 29.500 adressen in de gemeente Het Hogeland plus Garnwerd, Ezinge en Feerwerd en in de voormalige gemeente Loppersum.