Adverteren in De Ommelander Courant

Voor advertenties in print of online bent u bij De Ommelander aan het juiste adres. Onze tarieven zijn vlijmscherp: In de papieren krant bereikt u al vanaf € 65,- exclusief btw. een publiek van 29.500 huishoudens in de gemeentes Het Hogeland, de voormalige gemeente Loppersum en in Ezinge, Feerwerd en Garnwerd. Online adverteren op deze website kan tijdelijk al vanaf € 14,42 per week.

Voor informatie over het adverteren in De Ommelander en al onze andere titels kunt u onze mediakaart downloaden. Maar u kunt ook altijd contact opnemen met media-adviseurs Jan-Jaap Bakker en André van Warners. Bij hen kunt u tevens terecht voor meer informatie over het adverteren op ommelander.info en onze andere websites:

Jan-Jaap Bakker en André van Warners
telefoon: 0595 - 43 7777
ommelander@noordpers.nl

De Ommelander

Verspreiding van De Ommelander
De Ommelander Courant is een regionale abonneekrant die elke maandag en elke donderdag verschijnt. Niet betalende lezers ontvangen de gratis huis-aan-huis krant De Ommelander. Ook de huis-aan-huis krant wordt elke maandag en donderdag verspreid. Advertenties staan altijd in zowel de abonnee- als de huis-aan-huis krant. Wij verschijnen op 29.500 adressen in Noord-Groningen: de gemeente Het Hogeland, de plaatsen Garnwerd, Ezinge en Feerwerd en in de gehele voormalige gemeente Loppersum. Zie voor een exacte lijst met alle plaatsnamen onze contactpagina.