Afbeelding

Futsal Winsum boekt derde zege

Sport

WINSUM - Futsal Winsum heeft vrijdagavond in de eigen Ripperdahal met 4-0 gewonnen van Jong FC Marlène.

De thuisploeg begon uitstekend aan het duel en kwam via een treffer van Deshly Storm al snel op voorsprong. Reinder Haaksma verdubbelde even later de voorsprong. Uit een vrije trap waren de bezoekers dicht bij de aansluitingstreffer, maar het een puike redding wist Reinder de Haan zijn doel schoon te houden. Roy Kuipers, op het veld actief voor vijfdeklasser Warffum, tekende voor de 3-0 en kort voor rust maakte Futsal Winsum er met een prachtig uitgespeelde goal 4-0 van. Björn Schutter was uiteindelijk degene die de bal tegen de touwen mocht werken. Na de rust werd er niet meer gescoord.

Futsal Winsum boekte zo zijn derde zege van het seizoen en staat met tien punten uit vijf duels knap op de derde plaats in de eerste divisie A, het een-na-hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland.