Het sfeervolle Haus Marjanne in Niederau in het Oostenrijkse Tirol.
Het sfeervolle Haus Marjanne in Niederau in het Oostenrijkse Tirol.

Zomervakantie in Tirol bij Haus Marjanne in Niederau is populair

Algemeen

NIEDERAU - Oostenrijk geniet faam als bestemming voor wintersporters. Ook in de zomer is Oostenrijk echter een prima vakantiebestemming en dat wordt door steeds meer mensen ontdekt. Niet in de laatste plaats door toedoen van Richard en Marjanne Til in Niederau.

De oud-Groningers runnen sinds zes jaar Haus Marjanne, waar het bijzonder goed toeven is. In de afgelopen jaren hebben ze razendsnel een uitstekende naam opgebouwd. Het appartementenhotel bevindt zich in de Kitzbüheler Alpen en geldt als het pareltje van Tirol. Het ligt op een hoogte van 860 meter in het gemoedelijke plaatsje Niederau. Daar vinden de gasten nog het echte leven zonder stress en veel drukte. Hier komen ze echt tot rust, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om actief te zijn als iemand dat wil.

Met de gastenkaart van Haus Marjanne kan de hele familie gratis gebruik maken van de kabelbanen in de buurt en ook is het zwembad gratis toegankelijk. Het wandelgebied kenmerkt zich door veel variatie. Van erg gemakkelijk tot een stevige wandeling. De bezoeker kan dus te kust en te keur gaan en z’n eigen keuze maken. Ook op de fiets is het gebied fantastisch te doorkruisen. Richard rijdt een paar keer in de week een mooie mountainbike route met e-bikes die bij het onderkomen kunnen worden gehuurd.

En dan is er nog de familievriendelijke attractie Wildschönau, die voor iedereen wat wils biedt: van een gezellige dorpsavond met Tiroler live muziek, bungee-jumpen van 192 meter hoogte of een cursus paragliden. Er is van alles mogelijk en ook voor kinderen zijn er veel verschillende attracties op de berg. Kortom een fijne plek voor iedereen om vakantie te vieren. 

Meer informatie is te vinden op www.hausmarjanne.at of bel met Marjanne op 00436649279230.