Groepshotel De Ster werd eerder dit jaar gesloopt.
Groepshotel De Ster werd eerder dit jaar gesloopt.

Bijeenkomst over toekomst Wehe-den Hoorn

Algemeen

WEHE-DEN HOORN - Over het project Nieuw leven in Wehe-den Hoorn wordt dinsdag een informatiemiddag gehouden in café-restaurant Hoornstertil in het dorp.


In het project Nieuw leven wordt nagedacht over de toekomst van het dorp. Daarin staan drie ontwikkelingen centraal: realisatie van kunstcentrum De Ploeg, de toekomst van het oude schoolgebouw van Het Hogeland College en de toekomst van het terrein van het gesloopte groepshotel De Ster. Inwoners worden nauw bij het project betrokken en kunnen via www.stemvanonshogeland.nl hun mening geven over de toekomst van hun dorp. Ideeën die tot nu toe zijn ingebracht, zijn een sterrenhofje op terrein De Ster, betaalbare appartementen in het oude pand van het HHC, een multifunctioneel centrum in het HHC en skeeleren op de ijsbaan.


Voor mensen die niet zo digitaal vaardig zijn, wordt dinsdag een informatiemiddag gehouden in café-restaurant Hoornstertil. Bezoekers kunnen er met de leden van de Werkgroep Wehe in gesprek over ideeën voor de toekomst van het dorp. De bijeenkomst begint om 14.00 uur. Aanmelden kan bij projectsecretaris Majorie de Vries via 088-3458940.