Thomas Poll in het shirt van FC Dordrecht.
Thomas Poll in het shirt van FC Dordrecht.

FC Groningen verhuurt Thomas Poll aan FC Dordrecht

Sport

WEHE-DEN HOORN - FC Groningen verhuurt Thomas Poll (19) uit Wehe-den Hoorn voor de rest van het seizoen aan FC Dordrecht. 

Deze ploeg staat op de voorlaatste plaats in de eerste divisie. Poll maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van FC Groningen. Daarna had hij een paar invalbeurten, waarna corona een streep door de rest van het seizoen heeft gezet. 

Deze jaargang heeft Poll vier invalbeurten gehad. FC Groningen en Poll denken dat het voor de ontwikkeling van de speler beter is om in Dordrecht veel speelminuten te maken.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC?Groningen zegt over de verhuur van Poll: ,,Wij vinden Thomas een talentvolle verdediger, die het in zich heeft van toegevoegde waarde te kunnen worden voor FC Groningen. Wij hebben om die reden niet voor niets eerder dit seizoen zijn contract met twee seizoenen verlengd. Voor zijn verdere ontwikkeling denken wij dat een verhuur aan FC Dordrecht op dit moment een goede uitkomst is. Thomas kan waardevolle ervaring opdoen door wekelijks te spelen op het niveau van de Keuken Kampioen Divisie, waarin je aan de bak moet. We zullen zijn prestaties de komende maanden goed in de gaten houden en wensen Thomas veel succes in Dordrecht.”