NOORD-GRONINGEN - Her en der in ons land worden sinds anderhalve week notenkrakers gespot.
De notenkraker is een vogel uit de familie van de kraaien. Hij heeft de grootte van een gaai en heeft een donkerbruin verenkleed met witte druppels en een lange grote snavel. De vogels zijn wintergasten uit Scandinavië en Siberië. Als daar weinig..










