Afbeelding

Winsum 2 wint bekertoernooi

Sport

WINSUM - Winsum 2 heeft gisteravond het bekertoernooi voor reserveteams gewonnen. Op Sportpark Marsdijk in Assen werd Staphorst 2 verslagen.

Winsum en Staphorst kwamen elkaar dit seizoen ook al tegen in de hoofdklasse. In maart waren de Noord-Groningers nog met 4-0 te sterk voor de ploeg uit Overijssel. Dit keer werd het een stuk spannender.

Via Sjoerd Nienhuis kwam Winsum nog wel op voorsprong, maar kort na rust keken de Winsumers tegen een achterstand aan. Vier minuten voor tijd tekende Chiel Danhof voor de 2-2.

In de verlenging werd niet meer gescoord waarna strafschoppen de beslissing moeten brengen. De Winsumers hielden het hoofd vanaf elf meter koel en bekroonden een sterke bekercampagne met bekerwinst.