Het autoplein van Schipper is flink uitgebreid.
Het autoplein van Schipper is flink uitgebreid.

Autobedrijf Schipper breidt terrein uit

Algemeen

ROODESCHOOL - Bij Autobedrijf Schipper in Roodeschool is vorige week de laatste hand gelegd aan de uitbreiding van het terrein. 

Hiermee is de oppervlakte van het occasionplein verdubbeld, zodat er nu nog meer keuze is voor mensen die een andere auto zoeken. En dat was ook nodig, aldus Jan Lijnema, eigenaar van het bedrijf: Er worden veel auto’s verkocht en die gaan het hele land door.

De naam Schipper staat al jaren garant voor kwaliteit. Klanttevredenheid staat er hoog in het vaandel. Het bedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service en daardoor in de gelegenheid om meerdere keren per dag onderdelen te laten bezorgen, wat de service weer ten goede komt. De monteurs beschikken over de juiste kennis en apparatuur om snel een diagnose te kunnen stellen en op te lossen. Moderne auto’s vertrouwen op geavanceerde elektronica, zoals voor het motormanagementsysteem, ABS en cruise control. Onderhoud en reparatie aan deze voertuigen beginnen met de juiste diagnose. Hiervoor is men bij Schipper aan het juiste adres.