Het nieuwe onderkomen van Hamminga werd tien jaar geleden in gebruik genomen.
Het nieuwe onderkomen van Hamminga werd tien jaar geleden in gebruik genomen.

Hamminga Bouwmarkt Uithuizen viert verjaardagsfeest op 1 april

Algemeen

UITHUIZEN - Hamminga Bouwmarkt viert zaterdag, en dat is geen grap omdat het dan 1 april is, een groots verjaardagsfeest.

Het feit dat men, nadat het vorige pand door een grote brand werd verwoest, tien jaar open is in het nieuwe onderkomen, wil men graag met iedereen vieren. Het feest duurt van 10.00 tot 16.00 uur. En wie jarig is trakteert. De bezoekers kunnen koffie en thee met wat lekkers krijgen. En voor de liefhebbers van achttien jaar en ouder is er een gratis biertje van Het Zotte Kalf.

Hamminga heeft deze dag veel interessante aanbiedingen en er zijn leuke demonstraties (zie ook de advertentie elders in deze editie). Er staan verschillende vakmensen klaar om vragen te beantwoorden. En het is tevens Stihl-testdag. Men kan verschillende machines van dit merk testen. Voor kinderen is er een leuke speurtocht. Bij inlevering van de antwoorden krijgen de deelnemers een kleinigheidje. Ook kunnen kinderen paasknutsels maken (om 10.30, 13.30 en 15.00 uur). Hierbij geldt wel vol is vol.

,,Er is deze dag bij ons genoeg te zien en te beleven. Wij hopen veel bezoekers te kunnen verwelkomen’’, aldus het team van Hamminga.