Afbeelding

Terra Winsum houdt informatieavonden

Algemeen

WINSUM - Terra Winsum zal op maandag 12 en dinsdag 13 december informatieavonden houden voor ouders en/of verzorgers van leerlingen van groep 7/8. De avonden gaan over de stap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.

Op Terra Winsum is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra presenteert zich dan ook als ‘de school waar je denkt én doet’.

Vmbo-groen en Groene Lyceum

Op maandag 12 december kunnen belangstellenden vanaf 19.15 uur bij Terra Winsum terecht voor informatie over het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Er wordt meer verteld over deze leerwegen, de overstap naar het voortgezet onderwijs en over Terra Winsum. Deze bijeenkomst vindt plaats op de locatie aan de Hamrik 4a in Winsum.

Praktijkonderwijs

Meer weten over het Praktijkonderwijs op Terra Winsum kan dinsdag 13 december. Dan vindt er een informatieavond plaats op het schooladres Onderdendamsterweg 43A in Winsum. Ook deze avond begint om 19.15 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor een van beide avonden kan via de website winsum.voterra.nl of door te bellen met de administratie via 0595-447070.