Maarten Bouwman van Renault Nederland met Terwolde-directeur Frans de Vleeschouwer (rechts).
Maarten Bouwman van Renault Nederland met Terwolde-directeur Frans de Vleeschouwer (rechts).

Terwolde op podium bij Renault Dealer of the Year-verkiezing

Algemeen

GRONINGEN - Terwolde is tweede geworden in de verkiezing van Dealer of the Year 2021, die elk jaar door Renault wordt georganiseerd. 

Deze langlopende traditie is een erkenning voor de beste dealer uit het netwerk voor het merk Renault als het gaat om sales en aftersales. Het thema kwaliteit speelt een belangrijke rol bij deze uitreiking. Het afgelopen jaar stond voor Terwolde in het teken van de integratie met Renault-dealer Oving, met vestigingen in Emmeloord, Hattem, Raalte en Zwolle. Hierdoor ging Terwolde van zes naar tien vestigingen en is het werkgebied van Terwolde (Groningen en Drenthe) uitgebreid met de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland. 

,,De tweede plaats is niet alleen te danken aan de inzet van iedereen bij Terwolde, maar ook mede dankzij onderstaande operators en erkend reparateurs. Deze tweede plaats is een hele mooie gezamenlijke prestatie!. Wij bedanken en feliciteren ook de bedrijven Hoiting, Vos, Kampstra & Zn., Schoon, Herbers, Van Kesteren, Matter Meppel, Matter Steenwijk, Cents en Munsterhuis. Ons streven is om dit jaar een nog beter resultaat neer te zetten en voor de  eerste plaats te gaan’’, aldus Frans de Vleeschouwer, directeur van Terwolde Renault.