Uw familiebericht in De Ommelander en Ommelander Courant

Een blijde of droeve gebeurtenis huis-aan-huis bekend maken kan in De Ommelander / Ommelander Courant. Dat geldt natuurlijk voor rouwadvertenties, maar u kunt ook een felicitatie, jubileum, geboorte of dankbetuiging via ons kenbaar maken.

U kunt uw tekst plus eventueel een foto mailen naar ommelander@noordpers.nl
Vergeet hierbij niet ook uw adres en telefoonnummer te vermelden.
Hoewel zeldzaam komt het een enkele keer voor dat een e-mail om wat voor reden dan ook niet aankomt. Daarom zullen wij de ontvangst van uw familiebericht altijd persoonlijk bevestigen. Nadert de sluitingstijd en heeft u nog geen ontvangstbevestiging van ons gekregen? Bel ons dan even op.

Een familiebericht telefonisch opgeven mag ook: via 0595 - 43 7777 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur).

De sluitingstijd voor het opgeven van uw familiebericht is 9.00 uur 's ochtends op de dag van verspreiding.

Zodra wij uw familiebericht hebben opgemaakt sturen wij u een voorbeeld van de advertentie met een prijsopgave.

Wilt u liever zelf uw familiebericht opmaken dan kan dat uiteraard ook, via deze link vindt u de benodigde informatie.

De Ommelander Courant en De Ommelander
De Ommelander Courant is een regionale abonneekrant die elke maandag en elke donderdag verschijnt. Niet betalende lezers ontvangen de gratis huis-aan-huis krant De Ommelander. Ook de huis-aan-huis krant wordt elke maandag en donderdag verspreid. Familieberichten en andere advertenties staan altijd in zowel de abonnee- als de huis-aan-huis krant. Wij verschijnen op 29.500 adressen in Noord-Groningen: de gemeente Het Hogeland, de plaatsen Garnwerd, Ezinge en Feerwerd en in de gehele voormalige gemeente Loppersum. Zie voor een exacte lijst met alle plaatsnamen onze contactpagina.