De staf van Winsum 1 en 2. Foto: www.vvwinsum.nl.
De staf van Winsum 1 en 2. Foto: www.vvwinsum.nl.

Winsum heeft complete staf voor eerste en tweede rond

Sport

WINSUM - Voetbalvereniging Winsum heeft de technische en begeleidende staf van de eerste en tweede selectie voor het nieuwe seizoen rond. 

Begin deze maand zijn de afspraken met alle trainers voor het komend seizoen officieel bekrachtigd door het tekenen van de overeenkomsten. Hierbij waren ook Jannes de Boer, Sicco Mulder (begeleidende staf 1e selectie), Bert Boonstra, John Kamstra en André Bolhuis (begeleidende staf 2e selectie) aanwezig. Zij blijven komend seizoen betrokken bij het eerste en tweede. 

FC Groningen

Daarnaast zal de nieuwe hoofdtrainer Simon Cageling worden bijgestaan door assistent-trainer Jorn Dekkers. De Stadjer is werkzaam bij FC Groningen als coördinator van de Voetbalschool. Bart Waninge zal naast zijn activiteit als trainer/coach van Winsum 2 ook bij het eerste gaan assisteren. 

Nieuwe keeperstrainer 

Germen Bouwman is als nieuwe keeperstrainer aan de technisch staf toegevoegd. Jarenlang heeft hij als een betrouwbare sluitpost het doel verdedigd van het eerste elftal van vv Winsum en voorheen Viboa. Ook stond hij onder de lat bij het Sauwerder SIOS.