Douwe Bob is de headliner van het Graspop Festival.
Douwe Bob is de headliner van het Graspop Festival.

Graspop Festival Baflo met drie podia vol artiesten

Algemeen

RASQUERT - Op het ijsbaanterrein in Rasquert is het zaterdag 25 mei weer tijd voor het jaarlijkse Graspop Festival Baflo. Het feest barst om 16.30 uur los. Ook dit jaar is gekozen voor een breed aanbod met drie podia vol artiesten

Er wordt onder andere opgetreden door Bibi and The Boys. Deze formatie gebruikt muziek voor ‘het verlichten van de obstakels in het leven’. De energieke muziekstijl wordt door henzelf omschreven als ‘dancy rock’. Ook kan er genoten worden van Marieke Schenk. De winnares van de talentenjacht Graspoll, heeft een prachtige stem en zingt hiermee pakkende Nederlandstalige teksten. 

Toto en Abba

Hiqpy, één van de meest veelbelovende bands van dit moment, komt eveneens naar Rasquert. De formatie is lekker eigenwijs met heerlijke fuzzy rifs en een uitstekende frontvrouw. Tribute to Toto is bekend van het SBS-televisieprogramma The Tribute: Battle Of The Bands. Zij trakteren het Graspop-publiek op alle klassiekers van Toto. Ook de Abba Experience, met de onmiskenbare sound van de band met de beste plaatverkoop ooit uit de jaren zeventig en tachtig, is van de partij.

Douwe Bob

Dat geldt ook voor Douwe Bob. Hij heeft dit jaar een nieuw album uitgebracht en nummers van dat album zal hij op Graspop ongetwijfeld ten gehore brengen. Naast natuurlijk alle andere hits van deze internationale topartiest. ACinDC brengt de vele hits van één van de grootste rockbands met een zanger, die Graspop in 2019 ook al op z’n kop heeft gezet. Mooi Wark, oude bekenden van Graspop en altijd goed voor een knallende show, is er ook weer bij. Dat betekent boerenrock uit het land van Bartje.

Partytent 

Na het grote succes van vorig jaar heeft Graspop ook dit jaar een Partytent. Dat betekent vanaf 20.00 uur een avond lang uit je dak gaan met de heavy beats van de Outsiders, Diaz & Bruno, The PartySquad en een Poar Nem’n. 

Het festivalterrein is vanaf 16.00 uur geopend. Zie voor meer informatie, zoals de kaartverkoop, de website Graspop-Festival.nl.