Middelstum benut kansen niet en verliest van hoogvlieger Mamio

20 mrt 2023, 13:25 Sport
Middelstum-doelman Emiel Douma grijpt in tussen ploeggenoten Thijs Helder en Wessel Oosterhoff (foto Ronnie Afman).

MIDDELSTUM - Niet voor het eerst in dit seizoen is een prima spelend Middelstum van een koude kermis thuisgekomen door een groot aantal kansen niet te benutten. Tegen Mamio, dat na het puntverlies van koploper Holwierde bij SIOS alle kansen op de titel heeft, liep de ploeg van Jelmer Meinardi zaterdag een paar maal in het mes. De thuisploeg, die bij rust verdiend aan de leiding stond, verloor hierdoor uiteindelijk met 1-3. De twee laatste doelpunten van de stadjers vielen pas in de 87e en 94e minuut, hetgeen voor een nog zuurder gevoel bij Middelstum zorgde.

door Martin Sijbolts

Meinardi pikte er in zijn voorbeschouwing de eerder dit seizoen gespeelde heenwedstrijd even bij. ,,Wij waren toen in de eerste helft oppermachtig, maar na een 1-2 voorsprong verloren we uiteindelijk met 3-2. Over de hele wedst..