SIOS boekt zwaarbevochten zege bij Middelstum: 1-2

29 jan 2023, 20:44 Sport
Allert de Haan schermt de bal af voor Allert Moeken. Thijs Helder en doelman Emiel Douma kijken toe.

MIDDELSTUM - Wilhem van der Wiel heeft met SIOS zijn eerste overwinning geboekt. De geplaagde Sauwerders, die tot zaterdag op een troosteloze voorlaatste plaats waren terug te vinden, wonnen het uitduel bij Middelstum en passeerden Amicitia op de ranglijst. Na rust was het Middelstum dat domineerde maar mede door een gemiste strafschop kwam de thuisploeg na een 0-2 achterstand bij rust niet meer langszij: 1-2.

Beide ploegen wonnen geruime tijd geleden voor het laatst. SIOS boekte na 5 november geen overwinning meer en Middelstum slaagde er zelfs na 15 oktober niet meer in als overwinnaar van het veld te stappen. Zowel SIOS als Middelstum was dan ook geb..