Foto: Remco van den Berg.
Foto: Remco van den Berg.

Jonge vrouw vermoord in Winsum

Algemeen

WINSUM - Een 17-jarige meisje uit Winsum is gisteravond om het leven gekomen na een steekpartij op de A.S. de Blécourtlaan in Winsum. De politie heeft kort na het incident een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland aangehouden.

De politie is direct een onderzoek gestart en al snel werd er een verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland. De verdachte wordt momenteel verhoord. ,,De politie doet onderzoek naar de toedracht en de achtergrond van het incident. Het slachtoffer en de aangehouden verdachte kenden elkaar. Onderzoek moet uitwijzen of verdachte betrokkenheid heeft bij de dood van het slachtoffer”, laat de politie weten. 

Camerabeelden

Het onderzoek is volop gaande. De politie doet een buurtonderzoek en getuigen worden gehoord. Mensen die woensdagavond rond 20.45 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord rond de A.S. de Blécourtlaan in Winsum, meer weten over het steekincident of mogelijk beelden hebben via een cameradeurbel of dashcam worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.