Neil Judkins, de grondlegger van Fysio2Fit, aan het woord tijdens de open dag. Foto: Ronnie Afman.
Neil Judkins, de grondlegger van Fysio2Fit, aan het woord tijdens de open dag. Foto: Ronnie Afman.

Veel belangstelling voor vernieuwd Fysio2Fit Winsum

Algemeen

WINSUM - Onder grote belangstelling heeft Fysio2Fit aan Het Aanleg in Winsum zaterdag zijn deuren officieel geopend.

Het fitness- en wellnesscentrum is vorig jaar al in gebruik genomen, maar nu waren Neil Judkins, Rick Schaaphok en Ramon Kauw zo ver om de deuren officieel te openen. Daaraan was ook een open dag gekoppeld. ,,In de vorm van een expeditie”, vertelt Schaaphok. ,,Bezoekers konden met een expeditiekaart in de hand ons gebouw en de verschillende gebruikers van het pand verkennen.” 

Breed pallet op gebied van gezondheid

Want naast Fysio2Fit biedt het pand ook onderdak aan bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, een pedicure en een diëtist. ,,Samen bieden we een breed pallet aan diensten op het gebied van gezondheid.” Deelnemers aan de expeditie konden kennismaken met de verschillende bedrijven, meedoen aan diverse challenges en natuurlijk het nieuwe fitness- en wellnesscentrum bewonderen. 

,,We hebben veel leden mogen ontvangen, die we voor hun steun hebben bedankt met consumptiebonnen, maar ook veel mensen die nog geen lid zijn. Dat was natuurlijk ook precies de bedoeling.” Een groot aantal van deze mensen heeft zich na de open dag alsnog aangemeld als lid, overtuigd van het aanbod bij Fysio2Fit. 

eGym zeer populair

Dat aanbod is dan ook omvangrijk. Zeer populair is eGym. ,,Je scant een polsbandje en het fitnessapparaat vertelt je precies wat je moet doen en hoe je dit moet doen”, legt Schaaphok in het kort uit. Het is zelfs zo populair, dat eGym volgende maand uitgebreid wordt met nog eens acht toestellen. ,,We zitten nooit stil”, lacht Schaaphok. 

Zie voor meer informatie de Facebookpagina van Fysio2Fit.