Landgoed Oudebosch in Onderdendam, het decor van de Terra Landgoedfair.
Landgoed Oudebosch in Onderdendam, het decor van de Terra Landgoedfair.

Landgoedfair van Terra Winsum in Onderdendam

Algemeen

ONDERDENDAM - Bij Landgoed Oudebosch in Onderdendam wordt woensdag 7 juni van 10.00 tot 18.00 uur de Landgoedfair van Terra Winsum gehouden.

Vorig jaar werd op deze locatie de eerste Terra Landgoedfair gehouden. Dat werd een groot succes. Op 7 juni wordt het landgoed wederom omgetoverd tot een fairterrein. Bezoekers kunnen er genieten van wedstrijden, demonstraties en workshops. Verder zijn er vele stands te bezoeken en staan er gezellige foodtrucks.

Pendeldienst

De Terra Landgoedfair vindt plaats op het terrein van de familie Weegenaar aan de Ouden Bosch 1 in Onderdendam. Bezoekers kunnen gebruik maken van een pendeldienst, die tussen station Winsum en het Landgoed zal rijden.

Schapen drijven

Leerlingen van Terra, maar ook de bezoekers, kunnen gratis deelnemen aan diverse workshops zoals boogschieten of schapen drijven. Ook de geslaagde workshop ‘koken met wilde planten’ van vorig jaar wordt weer aangeboden en creatievelingen kunnen dierenvormen maken van hooi. Dit is slechts een kleine opsomming van alle workshops die aangeboden worden.

Cursus jouw onderneming online

Huisdieren

Leerlingen mogen daarnaast hun (huis)dieren meenemen en deze door keurmeesters laten keuren. De mooiste dieren vallen in de prijzen. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een groene markt, een kleedjesmarkt, een show van tractoren en andere voertuigen, een miniaturen-tentoonstelling, een taartenbakwedstrijd, een dressuur- en springshow en hondenbehendigheidsproeven 

Kortom, er is ontzettend veel te bekijken en beleven.