De verbouwing van Noorderwind Computers zal leiden tot een complete vernieuwing.
De verbouwing van Noorderwind Computers zal leiden tot een complete vernieuwing.

Noorderwind Computers in Uithuizen gaat verbouwen

Algemeen

UITHUIZEN - Noorderwind Computers in Uithuizen wordt deze zomer verbouwd en vernieuwd. De veranderingen die worden doorgevoerd, zullen de winkel aan de Schoolstraat nog aantrekkelijker maken. 

Het team van medewerkers van Noorderwind is erg enthousiast over alle plannen. Ze weten zeker dat ook de klanten er blij mee zullen zijn, want alles is erop gericht om hen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Natuurlijk kan het verbouwingsproces enige hinder met zich meebrengen, maar Noorderwind zal er alles aan doen om het ongemak voor de klant tot een minimum te beperken. Tijdens de verbouwing wordt dan ook zoveel mogelijk ruimte vrijgehouden voor essentiële producten die beschikbaar moeten blijven. Ook worden klanten regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden en of er tijdelijke wijzigingen in openingstijden of bereikbaarheid zijn.

Als de hele operatie voltooid is, pakt Noorderwind Computers uit met fantastische acties en aanbiedingen. Tijdens dit heropeningsfeest kan dus volop geprofiteerd worden. Het bedrijf wil z’n klanten op die manier bedanken voor hun geduld tijdens de verbouwing en ze belonen met geweldige kortingen en speciale deals op het gehele assortiment.

,,We kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen in onze vernieuwde winkel en hen te voorzien van een nog betere winkelervaring. We danken onze klanten voor hun begrip en steun tijdens de verbouwing en we kijken uit naar een succesvolle heropening!’’, aldus het team van Noorderwind Computers. Wanneer dat zal zijn wordt bekend gemaakt in deze krant en op de sociale mediakanalen zoals Facebook en LinkedIn.