Afbeelding

Theatervoorstelling voor peuters en kleuters in Hogelandster bibliotheken

Algemeen

NOORD-GRONINGEN - In de vier Hogelandster bibliotheken kan deze en volgende maand genoten worden van een theatervoorstelling voor peuters en kleuters.

Theatergroep Pie & Raatje brengt tijdens de Nationale Voorleesdagen een theaterstuk dat gebaseerd is op het prentenboek van het jaar: Maximiliaan Modderman geeft een feestje.

Wild en vies feest

Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? De voorstelling wordt in alle vier de bibliotheken van Het Hogeland opgevoerd in het kader van de Nationale Voorleesdagen, het grootste boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Tijdens deze week wordt het voorlezen van jonge kinderen gepromoot.

Aanmelden

De voorstelling vindt zaterdag plaats in de bibliotheek van Bedum en begint om 15.00 uur. Zaterdag 4 februari is men in de bibliotheken van Leens (10.30 uur), Uithuizen (13.00 uur) en Winsum (15.00 uur). De voorstelling duurt een half uur, de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.biblionetgroningen.nl/agenda.