Afbeelding

Dickensmarkt en -wandeling in Bedum

Algemeen

BEDUM - In het centrum van Bedum wordt zaterdag 10 december weer een Dickensmarkt gehouden. Ook vindt er dan een speciale Dickens-wandeling plaats.

De markt vindt van 14.00 tot 20.00 uur plaats en wordt georganiseerd door de ondernemers van Koopcentrum De Scheve Toren. Er zijn verschillende leuke kraampjes, er is muziek en lekker eten en drinken. Ook zullen de nodige mensen verkleed gaan in de stijl van de negentiende eeuw, de periode waarin de verhalen van Charles Dickens zich afspeelden. 

VVV-wandeling in Dickens-stijl 

De plaatselijke VVV haakt aan door een speciale Dickenswandeling te organiseren. Deelnemer worden uitgenodigd om deel te nemen in Dickens-stijl. Wie van de deelnemers het mooiste is uitgedost, krijgt een VVV-prijs. De wandeling start om 17.00 uur bij het VVV-kantoor aan de Kapelstraat. Verschillende ondernemers voorzien de wandelaars bij de start, onderweg en bij de finish van versnaperingen. Ook krijgen de deelnemers een LED-vingerlampje mee om de route te verlichten en kan er een puzzel opgelost worden. 

Aanmelden kan tot 9 december in het VVV-kantoor of via info@vvvbedum.nl.