Afbeelding

Stut-en-Steun heropent inloopspreekuren

Algemeen

LOPPERSUM/UITHUIZEN - Stut-en-Steun zal zijn inloopspreekuren in de regio gaan hervatten. 

Het onafhankelijk bewonerssteunpunt kon deze spreekuren als gevolg van de coronapandemie langere tijd niet houden, maar vanaf maandag 23 mei wordt de draad weer opgepakt. 

Kosteloos

Stut-en-Steun biedt kosteloos (be)grip en ondersteuning aan bewoners en MKB’ers in de provincie Groningen in het proces rondom de afhandeling van mijnbouwschade, versterken en de diverse regelingen. Tijdens een inloopspreekuur kunnen bewoners en MKB’ers zonder afspraak binnenlopen en met één van de medewerkers hun situatie rond bevingsschade bespreken of een vraag stellen. 

De inloopspreekuren zijn vanaf 23 mei in Ons Dorpshuis in Loppersum (maandag van 13.30 tot 16.30 uur) en in dorpshuis De Fakkel in Uithuizen (woensdag van 09.30 tot 12.30 uur). Het kantoor van Stut-en-Steun is gevestigd aan de Molenweg 58a in Loppersum. 

Verbouwing

Cursus jouw onderneming online

Vanaf maandag 23 mei is dit kantoor vier weken gesloten vanwege een verbouwing, vandaar dat de spreekuren plaatsvinden in het dorpshuis. Verder is Stut-en-Steun op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via 050-2112044 of welkom@stutensteun.nl.