VVD-lijsttrekker Stefan van Keijzerswaard
VVD-lijsttrekker Stefan van Keijzerswaard

Stefan van Keijzerswaard voert zoals verwacht lijst VVD Het Hogeland aan

Algemeen

UITHUIZEN – Stefan van Keijzerswaard uit Uithuizen is zojuist door de Hogelandster afdeling van de VVD aangewezen als lijsttrekker voor de in maart te houden gemeenteraadsverkiezingen.


Dat is geen verrassing. Van Keijzerswaard voerde bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ook al de VVD-lijst aan en fungeerde de afgelopen vier jaar als fractievoorzitter. Was de Uithuizer vier jaar geleden voor de meeste volgers van de lokale politiek nog een volslagen onbekende, de afgelopen periode heeft de geboren Brabander zich een zeer kundig en, als de situatie daarom vroeg, kritisch raadslid getoond.

Verfrissend VVD-geluid

,,Als VVD Het Hogeland zien we in Stefan een breed onderlegde en stevige lijsttrekker”, zegt voorzitter Annemarie Nienhuis ,,De afgelopen periode heeft Stefan, als fractievoorzitter, onze liberale waarden zorgvuldig vertegenwoordigd en tevens een verfrissend VVD-geluid laten horen in de gemeenteraad. Wij denken dat hij deze koers verder kan uitbouwen in de nieuwe raad.”

Van Keijzerswaard is erg blij met het in hem gestelde vertrouwen: ,,Ik heb het werk in de afgelopen periode, de eerste gemeenteraad van Het Hogeland, met heel veel plezier gedaan. Fijn om te merken dat de inzet van de fractie gewaardeerd wordt en dat ik de kans krijg om me in te kunnen blijven zetten voor de inwoners van Het Hogeland.”

De complete kandidatenlijst van de Hogelandster liberalen wordt op een later moment bekend gemaakt. De VVD is wel de eerste partij in de gemeente Het Hogeland die officieel de naam van de lijsttrekker bekend gemaakt heeft.