Kloosterburen laat het liggen tegen WEO: 2-3

27 sep 2021, 15:30 Sport
De WEO-keeper grijpt in voordat Niels Bolt gevaarlijk kan worden (foto Ronnie Afman).

KLOOSTERBUREN - Kloosterburen heeft zichzelf zondag tekort gedaan in het thuisduel tegen WEO. Na tien minuten spelen stond er een 0-2 stand op het scorebord en leek een grote nederlaag aanstaande. Maar toen scheidsrechter Demir Guberinic voor de laatste keer floot was de eindstand 2-3 en had Kloosterburen de nodige kansen op een zege laten liggen.

door Johan Staal

Al in de tweede minuut kon de man van het scorebord, elftalleider Hans Bolt, aan de slag toen Jan Meijerhof de bal vanaf twintig meter snoeihard langs een kansloze doelman Sander Adema schoot: 0-1. Acht minuten later was het weer r..