Op vakantie met een vr-bril. Het kan.
Op vakantie met een vr-bril. Het kan.

Virtueel op vakantie met Vakland Het Hogeland

Algemeen

WARFFUM - Vakland Het Hogeland organiseert op 11 augustus een virtual reality vakantiedag. Van 12.00 tot 17.00 uur kan iedereen meedoen aan de Westervalge 5A in Warffum.

De vakantiegangers krijgen een virtual reality-bril op het hoofd, waardoor ze qua beleving helemaal afgesloten zijn van de buitenwereld. Op deze manier kan een andere omgeving levensecht worden ervaren. Zo kan de Brandaris op Terschelling worden beklommen en is surfen in San Diego mogelijk. 

De middag wordt georganiseerd in samenwerking met Vrroom uit Groningen. Vrroom ontwikkelt VR-belevenissen voor diverse klanten. Onlangs heeft het bedrijf voor Sterk Techniek Onderwijs een omgeving gebouwd waarin ervaren kan worden hoe het is om te werken op plekken waar iemand normaal niet kan komen. Vrroom beschikt over een VR-bus die op 11 augustus in Warffum wordt geparkeerd. 

Wie mee wil op VR-vakantie dient zich aan te melden. Dit kan op vaklandhethogeland.nl/vr-vakantie-dag. Deelname is gratis. Vakland Het Hogeland is een organisatie voor scholing en vrijwilligerswerk voor alle inwoners van het Hogeland.