Kees Douma met zijn opvolger Jolanda van Dijk.
Kees Douma met zijn opvolger Jolanda van Dijk.

Present Noord-Groningen heeft nieuwe coördinator

Algemeen

NOORD-GRONINGEN - Jolanda van Dijk is de nieuwe coördinator van Stichting Present Noord-Groningen. Zij is de opvolger van Kees Douma.

Van Dijk was hiervoor werkzaam als woonconsulent projecten bij woningstichting Wierden en Borgen. Ze is dus bekend met het gebied. ,,Ik kijk er naar uit om steeds meer groepen vrijwilligers in Het Hogeland en Eemsdelta te helpen om maatschappelijk betrokken te zijn. Stichting Present Noord-Groningen is die verbindende brug tussen groepen mensen die iets willen geven en mensen die daarmee geholpen zijn.” 
 
Projecten in (klein) groepsverband zijn weer mogelijk. Het afgelopen jaar was vanwege de corona-maatregelen niet altijd alles mogelijk. Er zijn daardoor nog diverse projecten die de inzet van een groep vrijwilligers heel hard nodig hebben. Mensen die hierbij een handje willen helpen kunnen terecht op  https://stichtingpresent.nl/noordgroningen/..

Present Noord-Groningen organiseert in samenwerking met maatschappelijke organisaties projecten die passen bij de talenten die men als groep te bieden heeft. ,,Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt op eenmalige projectbasis’’, legt Van Dijk uit.