Afbeelding

Inloopavonden bij Terra Winsum

Algemeen

WINSUM - Terra Winsum zal op 1 en 8 maart inloopavonden organiseren voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs. 


Het keuzemoment voor deze leerlingen komt steeds dichterbij en Terra Winsum wil graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Tijdens de inloopavonden is er ruimte om vragen te stellen over het vmbo-groen met leerwegondersteuning, het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Uiteraard op gepaste afstand met inachtneming van de coronamaatregelen.

Tijdvak van 20 minuten 

Vanaf 18.00 uur kan een tijdvak van 20 minuten gereserveerd worden, aan te vragen via de website van Terra Winsum: winsum.voterra.nl. Zoals het nu lijkt zal er ook rekening moeten worden gehouden met de avondklok. Daardoor zal de laatste afspraak om 20.00 uur beëindigd worden. Tijdens deze avond vinden er geen rondleidingen door de school plaats. Mocht er geen ruimte meer zijn in de beschikbare tijdvakken, dan kan men contact opnemen met de administratie van de school via 0595-447070 of winsum.voterra@terra.nl. Zij kunnen dan in overleg een afspraak maken met de intakecommissie. Deze afspraak kan dan online, maar natuurlijk ook telefonisch plaatsvinden.

Doe Middag

Naast de inloopavonden probeert de school nog een Doe Middag voor de leerlingen te organiseren. Op dit moment heeft Terra hier woensdag 10 maart voor gepland. Tijdens deze middag volgt de groep 8-leerling interessante lessen, met een heus lesrooster én een pauze. Het echte werk dus! Kinderen moeten zich hier wel voor aanmelden. Ook dat kan via winsum.voterra.nl.